Tom Groeseneken

Schepen

  Tom, 34 jaar is beroepshalve Junior Quality Specialist bij de grootste brouwerij van België

  Tom is een geboren en getogen Hoegaardier en is hier fier op. Hij wil de nieuwkomers dan ook laten kennis maken met al het goede dat Hoegaarden te bieden heeft.

  Tom is ook begaan met het culturele leven van Hoegaarden. Daarom wil hij ijveren voor een betere samenwerking en dialoog tussen de verenigingen rond nieuwe ideeën en gezamelijke activiteiten waar alle Hoegaardiers kunnen van genieten.

  In een vergrijzende bevolking is het belangrijk dat ook de senioren hun plaats in de samenleving blijven behouden. Daarom wil Tom jong en oud samenbrengen op themadagen en op ontmoetingsplaatsen.

  Tom kijkt ook naar de toekomst en naar de mogelijkheden van nieuwe communicatie technologieën om de gemeentelijke administratie dichter bij de bevolking te brengen.

  Dit alles in een breder perspectief van een veilige, energiebewuste en groene leefomgeving waar iedere Hoegaardier zich thuis voelt. Om dit te realiseren is de inbreng van de bevolking een belangrijk gegeven. Tom zal dan ook zijn oor te luisteren leggen om goede ideeën tot een daadwerkelijk actieplan om te zetten.

  Samen werken aan de toekomst van Hoegaarden, met jong en oud. Daar zet Tom zich voor in!