Hans Decoster

Schepen

  Ik ben geboren en getogen Hoegaardier waarbij ik vele inwoners persoonlijk ken. Sedert 2012 maak ik deel uit van de gemeenteraad en vanaf 2016 heb ik ook het mandaat van schepen opgenomen.
  Beslissingen neem ik steeds op basis van eerlijkheid en evenwicht. Als inwoner met een aktief beroepsleven draag ik bij tot de financiën van de gemeente, het is dan ook logisch dat ik waak dat de uitgaven zo efficiënt mogelijk gebeuren onder het motto: de best mogelijke service geven aan de inwoner aan de laagst mogelijke kost.

  Volgende bevoegdheden behoren tot mijn domein:

  Financiën: Op vier jaar tijd werd de leenlast met één derde teruggedrongen (ondanks het investeringen betreft op 33 jaar j).

  Economie: 200 arbeidsplaatsen bij in 2017, overlegplatform voor bedrijfsleiders en platform voor handelaars opgericht, Happy Hageland geïntegreerd

  Onderwijs: nachtelijke wachtrijen weggewerkt bij inschrijvingen, vooruitzien met bouw nieuwe lokalen

  Gezondheid: deelname aan alle preventieve gezondheidsprogramma’s, uitbreiding arsenaal AED, maar vooral opleiding bevolking , ook in verschillende deelgemeenten om een grotere kans op overleving te hebben. Planning globaal preventief gezondheidsbeleid vrijwillig voor alle inwoners vanaf 2020

  Dierenwelzijn: charter provincie niet enkel ondertekend, maar eveneens uitgevoerd de dag van ondertekening.

  Weinig woorden, veel daden en ik werk voor u met resultaat.