Conny Hendrix Gevens

Gemeenteraadslid

  Ik ben Conny Gevens, geboren te Brugge in 1963.
  Ik ben getrouwd met Johan Hendrix en we hebben samen een zoon Thibault.
  Sinds 1998 wonen wij in Hoegaarden en ik woon hier heel graag.
  Ik ben CD&V bestuurslid geworden in 2010 en sinds de verkiezingen van 2012 heb ik een OCMW-mandaat.

  Hoegaarden is een fijn dorp om te wonen omwille van de groene omgeving en het persoonlijk contact met de mensen. Hoegaarden heeft alles wat nodig is in z’n dorp : scholen, kinderopvang, buren voor mekaar, rusthuis...
  Daarnaast is het een dorp dat leeft. Ik neem graag deel aan de vele evenementen en activiteiten die her en der worden opgezet.

  Ik werk in Leuven bij het technologiebedrijf Imec. Het fijne aan Imec is dat technologie tegenwoordig meer en meer wordt ingezet in geneeskunde en milieu.
  Zo heeft Imec verschillende projecten om de opsporing en behandeling van kanker, Alzheimer, epilepsie, stress, enz.. te verbeteren. Er wordt ook gewerkt aan het milieu door de technologie voor optimalisatie van de zonnepanelen, batterijen voor elektrische wagens, software voor zelfrijdende wagens.
  Gezien ik veel van deze projecten financieel opvolg ben ik hier nauw bij betrokken en zijn dit ook m’n interessepunten.

  Als politieker wil ik ook een aanspreekpunt zijn voor de bevolking. Ik ondervind dat nog te weinig mensen mij aanspreken, kom gerust langs en ik zal doen wat ik kan. Verder ben ik vooral geinteresseerd in financien en mobiliteit en ik sta volledig achter de CD&V ploeg.